No audio when using uTrack24 in USB interface mode osx

Home Page Forums Cymatic Audio Forum uTrack 24 No audio when using uTrack24 in USB interface mode osx

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by Laszlo . Laszlo 3 months, 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #40840
    Toby Craig
    Toby Craig
    Participant

    Hi all,

    I’m re-submitting this post, as my old one seems to have disapeared.

    For some reason when I connect the Utrack24 to a mac and run it in USB Interface mode, I don’t get any signal out the MADI Expansion card. I only hear the stereo mix of CH 1-2 on the headphone out of the Utrack.

    Am I missing something?

    Any help would be great!?

    Cheers,
    Toby

    #40911
    Toby Craig
    Toby Craig
    Participant

    Oh and I saw the part of the manual where it talks about the DAW outputting to the physical outputs. But on page 35 of the same manual, it clearly shows that in USB Interface Mode, the U24 will output both Analog and Digital outputs simultaneously.

    Please help 🙂

    #40919
    Laszlo .
    Laszlo
    Keymaster

    Hi Toby,

    Please take a look at the audio path in USB streaming mode.
    https://imgur.com/a/GAjHfTn
    The device outputs the analog and digital signal in the same time.
    To have proper audio you’ll need to set up the routing in your DAW.

    • This reply was modified 3 months, 1 week ago by Laszlo . Laszlo.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.