DIGITAL CLICK at start and end of some tracks

Home Page Forums Cymatic Audio Forum uTrack 24 DIGITAL CLICK at start and end of some tracks

Tagged: , ,

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #113378
    Andrew BojanicAndrew Bojanic
    Participant

    So I emailed a few times with Laszlo but haven’t been able to get a reply the past couple months so thought Id try here and see if anyone else has had the issue as Ive been trouble shooting and still can’t work it out.

    I have some of my songs that will start or end with a digital click across any outputs with an audio file on them. Ive tried rebouncing to make sure they are all the correct sample rate etc., have fades on starts and ends of them, with and without a midi file playing along with them.

    It pretty much only happens when a song is fully played to the end, then another is started. So, it doesn’t happen if you start one track, hit stop, move to another one where it will automatically say preloading, and then it’ll play without a click.

    I think Ive tried absolutely everything, not sure what else to do, and my sound engineer complains that it isn’t great for future touring.

    Ive also tried reading from different thumb drives, and SSD. I also have 2 Utrack24 units, so it happens on both.

    #115115
    Andrew BojanicAndrew Bojanic
    Participant

    Nobody? Not even any tech support? Im trying to stick with these units for touring and performances but if I can get any help to get rid of these digital clicks I will probably have to find an alternative, which is a shame as I like the simplicity of it, its just the software lets it down.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.