LP 16 pre faders / post faders setting reverts after reboot

Home Page Forums Cymatic Audio Forum Live Player LP-16 LP 16 pre faders / post faders setting reverts after reboot

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #29367
    Anton HuberAnton Huber
    Participant

    hi, first of all – what a fantastic little gadget the lp 16 is – i really enjoy the quality of it.
    my goal is to play 3 mono tracks (click, samples and timecode) to line out at the back and have only 2 of these mono tracks come out of the phones on the front.

    the only way i found to do that was to set the device to “pre faders” output and mute the 3rd channel.

    this works fine but as soon as i reboot the device it reverts back to “post faders” output although in the setting it will still say “pre faders”. i then have to select “post faders” confirm and then select “pre faders” again.
    this is a bit annoying as i was hoping for plug and play.

    another little problem is that panning seems to have no effect.
    i would love to have one track one side of the headphones and the other one on the other side.

    #29368
    Laszlo .Laszlo
    Keymaster

    Hi,

    Please make sure the device updated to 83956 firmware release this should solve both two problems what you reported

    #29369
    Anton HuberAnton Huber
    Participant

    thank you for your quick response.
    sorry i forgot to mention in my previous post that this is the firmware that i have the problem with.
    so i still have both issues.

    #29378
    Anton HuberAnton Huber
    Participant

    any news on that topic?
    where you able to replicate the issue?
    otherwise i probably have to add a headphone amp to the kit.

    #29384
    ChetanChetan
    Participant

    Hi,

    Thanks for the input, we were able to reproduce the problem. A fix is on its way, a new firmware shall be available in 2 weeks.

    #29453
    JamesJames
    Participant

    [quote=”digichetan” post=3673]Hi,

    Thanks for the input, we were able to reproduce the problem. A fix is on its way, a new firmware shall be available in 2 weeks.[/quote]
    thanks a lot. 2 weeks have passed but it seems there’s not a new firmware. or it is only me who cannot see it? someone else? thanks

    #29476
    Laszlo .Laszlo
    Keymaster
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.