Mac Osx – LP-16 Not Found

Home Page Forums Cymatic Audio Forum Live Player LP-16 Mac Osx – LP-16 Not Found

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #28851
    Yumi ZoumaYumi Zouma
    Participant

    Hi all,

    Trying to use my LP-16 on Logic X but I can’t get it to be recognized. The LP-16 says it’s in USB Interface mode but Logic or OSX doesn’t see it.

    Updated to the latest firmware… Not sure what the issue is.

    Thanks!

    #28852
    Laszlo .Laszlo
    Keymaster

    Hi,

    Hi,

    Do you see the LP-16 in the Audio Midi Settings panel?

    [quote=”yumizouma” post=3190]
    Updated to the latest firmware… [/quote]
    To update the firmware it require a proper connection, so I assume your device connected successfully. Do you have a chance to check in any other application (like reaper etc)

    #28853
    Yumi ZoumaYumi Zouma
    Participant

    I updated on another computer with OSX but even with that computer the LP16 shows up for a couple of seconds then drops out after the firmware.

    Not showing up on my machine in Audio Midi.

    OSX – 10.10.5

    #28854
    Laszlo .Laszlo
    Keymaster

    Thank you for your feedback.

    Ok so on another MAC more less worked I mean at least successfully connected, so I assume the device from hw perspective working.
    Could you please make sure you have no USB drive connected to the LP-16 when you try to connect to your MAC, and also make sure the device shows “USB interface mode [MAC] on the screen.
    Please try one another USB cable and an another USB port on your MAC.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.