Mixer levels not staying on song

Home Page Forums Cymatic Audio Forum uTool Mixer levels not staying on song

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #26790
    RustyRusty
    Participant

    So I have all of my songs loaded up and playing great and working in a playlist on my LP16…but…I need to adjust the bass guitar on some tracks because they are hot and it drives our sound tech nuts having to ride the front of house mixer fader. So I go in and use the UTool mixer on my first attempt and I’ve tried every which way I can see to save it so when I put the flash back in the LP16 it will have the volume lowered but not one time has this worked.
    My process I thought would work is flash drive in PC then click on mixer redo volume down to like -24 -16 or something re export. If not please write clear step by step instruction because I guess I aint getting the manual. :blink: :silly:

    PLEASE HELP WE HAVE A SHOW COMING UP with a large sound company at a big concert and I don’t want this to be an issue for them, they will likely turn it down and leave us sounding bass-less. What am I doing wrong??? :S :pinch:
    Thanks

    #26792
    Laszlo .Laszlo
    Keymaster

    Hi sixtycycle,

    Please make sure the firmware up to date on your LP-16 (83926 (October, 2015))
    Open the settings, select “Output: Post fader” in this case the outputs on your LP-16 must follow the fader values what you set up in the uTool mixer.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.