New release – unstable midi playback

Home Page Forums Cymatic Audio Forum Live Player LP-16 New release – unstable midi playback

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #28807

    Finaly my LP 16 is sending midi out after sucessfully updating to the lastest version 83956.

    I’ve tested 77 of my standard midifiles (with new midicable), and it seems like the LP 16 is not sending correct midi note off-messages all the time, so that notes are sometimes hanging (random). This also accidentally happens when I press stop.

    The error is not related to specific midifiles, but seems to be a softwareissue in the latest version that causes unstable playback.

    Sincerely

    HansT

    #28808
    jacajaca
    Participant

    Ohh well, newest version of uTool seems to work great and was hoping latest firmware will match quality, but judging from your post Hans, it looks like its not quite there yet…

    You kind of answered my doubts if I should update or not… probably will hang on till after show.. just to be on safe side.. :/

    #28812
    Laszlo .Laszlo
    Keymaster

    Hi Hans,

    I’m sorry to hear you have experienced this issue.
    As you described that issue happens randomly it maybe take some time to confirm and fix this issue.
    We have an option to roll back to previous release on the website in the meantime you can use the previous version.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.