Problem with recording AUX In/Out from X-32

Home Page Forums Cymatic Audio Forum uTrack-X32 Problem with recording AUX In/Out from X-32

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #27949
    LarryLarry
    Participant

    Hi,

    I have been using the UTRACK-X32 recorder for the past year now and it has been working perfectly when I was using the S-16 snake with the X-32. I have removed that S-16 snake so I can use all the channels and AUX’s that the X-32 Producer board provides (22 channels). Now that I’m using the AUX 1-6 channels(routed in my board as channels 17, 18, 19, 21, and 21). Now that the backing tracks are all coming out of the aux channels they are not being recorded/and or no playback. Is there some way I can route it for recording live from the aux channels? Thanks

    Attachments:
    #27950
    PeterPeter
    Participant

    Hello

    For record go to the card out tab select the record channels you want to record the aux.
    Like channel 17 – 24 feed from aux 1 – 6., scrol compleet down and you can select aux 1-6/Tb. This Are the aux input and the talk back mic the TB is not a xlr on the producer, i belief only on the x32 compact full and rack,. Or select aux 1-6/ mon (mon = monitor) for record the aux output.
    The records are now on track 17 – 24 so to play back ,go to home tab and select the track / channel for the input source

    Greetings Peter Visscher
    Sorry for my bad englisch im from Holland

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.