Tracks jumping back and forth

Home Page Forums Cymatic Audio Forum uTrack-X32 Tracks jumping back and forth

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #28043
    Jeff StevensJeff Stevens
    Participant

    I have recorded about 10 shows (each show is 3-4.5 hours in length) on a 2 TB Seagate drive and when I play them back through my Midas M32R using my phone and U-Remote some shows will play for a while and skip back to a certain point in the show. It has happened every time on a few show files and it always goes back to the exact same spot. It happens even if I shut U-Remote and phone off after starting the track. This is playing directly from the external drive. Pretty strange. Anyone else experience this?
    I think it is another bug and I hope that there is a fix for it….

    Jeff

    #28048
    Laszlo .Laszlo
    Keymaster

    Hi Jeff,

    Does the firmware up to date on your uTrack-X32? –> 2905
    What happens if you import the recording from the USB drive to your computer? Do you see the recording properly?

    #28051
    Jeff StevensJeff Stevens
    Participant

    I’m not sure about the firmware. You mean there is firmware for this card? I really had no idea about that….
    If I import files to my computer, it takes forever and the recordings will have drops and skips in them at times. The older version of U-Tool is faster, but still pretty slow.
    I love this device, but there really needs to be a way to only record the tracks with input and also work out several bugs….

    Jeff

    #28052
    Laszlo .Laszlo
    Keymaster

    Hi,

    Thank you for your feedback.
    Please stay tuned there’s a new firmware and new uTool coming really soon.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.