uTrack 24 – Blank White Screen on Power up – Is it the power supply?

Home Page Forums Cymatic Audio Forum uTrack 24 uTrack 24 – Blank White Screen on Power up – Is it the power supply?

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #76637
    Hartt RecordingHartt Recording
    Participant

    Hi all,

    Wondering if anyone has had the problem that when they power up their uTrack 24 they get a blank white screen and no other activity? No other lights on the front come on. My first thought was the power supply but I have not had a chance to check the voltage output yet. I just ordered a replacement so I guess we’ll see in a few days if that is the problem. Any info you may have would be appreciated.

    Thanks,

    Justin

    #76655
    Hartt RecordingHartt Recording
    Participant

    Update – just found another post about checking the ribbon cable inside since it may have come loose. I will check that soon as well.

    #77889
    Hartt RecordingHartt Recording
    Participant

    Not the ribbon cable. Tried reseating that and no difference. The power supply tests fine but I haven’t had a chance to try out the new one yet. Not looking too promising.

    #79102
    Laszlo .Laszlo
    Keymaster

    Hello,

    Sorry for the late reply.
    To me it sounds there’s an issue with the uRec2500 module inside of the device.
    Is the device still covered by warranty?

    #80361
    Hartt RecordingHartt Recording
    Participant

    No, unfortunately I do not believe so. We purchased it in 2016 I believe.
    Is this a part we could install ourselves? If not, where could we send it for repair?

    #80462
    Sean DoyleSean Doyle
    Participant

    My own utrack24 has started doing this on power-up, but eventually works. I must add we are using a replacement power supply that only supplies 12v. is this a cause? or something else?

    #80511
    Hartt RecordingHartt Recording
    Participant

    Interesting. I haven’t tried leaving it on for a while to see if it would ever start up. I’m not sure if the power supply has anything to do with it. We still have the original and it tests out with the correct voltage. We tried a replacement and had the same problem. How long does it take to finally start up?

    #82524
    Sean DoyleSean Doyle
    Participant

    Not long to startup, definitely less than 30 seconds. I’ve since bought a spare utrack 24 and it came with an original power supply. so I’ve been using that since with no further problems.

    #84335
    VladimirVladimir
    Participant

    I have similar problems:
    Urack24 doesn’t work as an interface MOD without USB-driver – only Blank window.
    but when I inserted the USB-Driver – it starting working as REC/Player MOD.
    any ideas?
    the firmware 4218 and backing to 4064 – nothing changed!
    checked it in Win10 ver.1909 and IOS 10.13.6

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.